Let’s do something crazy

BUSINESSEXPEDITION

lets do something crazy

Samen met 20 gelijkgestemde ondernemers de inhoud van jouw vuilcontainer transformeren naar waardevol materiaal en iedereen laten ontdekken:

Weggooien is zonde!

Wat gebeurt er als je besluit niets meer weg te gooien? Welke ontwikkelingen maak jij dan door en wat brengt het je?  Afval wordt grondstof en kosten worden opbrengsten. Goed voor jouw onderneming en goed voor de natuur.

Onmogelijk?

Dia1

Het inspirerende bewijs

Laat je inspireren door het avontuur van Clean2Antarctica. Een Journey met tallship Morgenster en een expeditie met een zelf gebouwde Solar Voyager op Antarctica. Ontstaan door een simpel besluit van Liesbeth en Edwin ter Velde om niets meer weg te gooien. Ze bouwden de Solar Voyager deels uit afvalplastic. Experimenteren, persoonlijk afzien, struikelen en opstaan leverde hen veel onverwachte ervaringen op. De breed maatschappelijke samenwerking die is ontstaan door dit project heeft veel resultaten gebracht. Resultaten die gebruikt kunnen worden als bouwstenen voor de transitie naar een ‘nieuwe –circulaire- wereld’.

Programma

Wil jij jezelf een mooi cadeau geven en een directe bijdrage leveren aan duurzaamheid? Meld je aan middels onderstaand formulier  Voor meer informatie kun je ook bellen met Liesbeth ter Velde 06-42191170

Filosoof P. Langkous; ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het kan!